MUSLIMAH KECIL DISINI

Tuesday, 24 June 2014

hari sukan yang kali ke 48

wah dengar kali ke 48 .  really my school so that  old ?

selamat malam wahai pembaca . ada ke? #bunyi cengkerik 

pada 22 haribulan 6 yang lepas hari sukan telah dilaksanakan dengan sederhana . 
dan kami pon have fun lah walaupun mood waktu tu tak berapa nak ok .
kulit yang tak berapa nak putih ni pon dah mula menemui kulit yang hitam terdahulu .
dan sifat ku yang ganas telah kembali hadir ke dalam sanubari .
contoh ? tendang orang yang salah dalam kawad . oh ya . kawad apa ? semestinya kadet polis . walaupun keadaan kami begitu daif tapi kami cuba untuk memeriahkan acara sukan ini dengan nyanyian lagu rakyat kami yang begitu bersemangat . tahniah rakan rakan dan junior junior ku yang dipaksa masuk . maaf kan akak ye kalau tersilap bahasa atau ternaik kaki atau tangan . 

harap kita boleh mantapkan lagi pasukan kadet polis megat khas  insyaALLAH :)

SO APA LAGI BELANJA GAMBAR LAH ,
ha tengok apa tu ! kantoi .

naib johan rumah sukan . tahniah ye satria :)

abang sayang dihadapan . maaf kalah ye , awak tak cukup sado lagi .

uh . pasukan kadet polis .  korang terbaik . tengok lah sapa komander nyaaaa .

oh ya ni lah johannya , hebatlah kome

sengih sorang sorang

No comments:

Post a Comment