MUSLIMAH KECIL DISINI

Tuesday, 25 February 2014

pin ariana rose yang berharga rm2.00

assalamualaikum ! 

haaaa ewah kemana tu? kejap akak . kejap abang banyak manis hahah.

alright trend sekarang dia suka pakai outfit yang kosong kan ? head to toe kosong . 

hampa tak mendap ka? 

udah le semua kosong , muke cemberut memang habis kosong markah hampa.

jadi sematkan pin ariana rose yang lawa ni di hijab mu . dan taraaaaaaaa tak sampai satu saat je hampa bukan sikosong lagi tetapi anda lah mawar yang sedang mekar dan takkan kuncup . kembang le tuuuu ...

harga? murah je . celah gigi je hampa boleh bayar . RM2- RM 2.50 




yang DAEBAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK tu beli satu paket yang berharga rm10.00 korang dapat lagi satu kerongsang percuma .....


HAAA KAN DAH CAKAP MEMNG MURAH !! acane nak order kak ? okey boleh direct message di fb Ramlahsaharani  atau wechat saya iaitu ramlahram95 atau text saya di talian 0175131638 atauuuu dm ke fb Zoro Monyok . sekian 


No comments:

Post a Comment