MUSLIMAH KECIL DISINI

Wednesday, 29 May 2013

perwatakan ke arah lebih positif

assalamualaikum .
 agak lame aku menyepi kan diri dari dunia blog ini.
kerana aku sibuk dengan twitter ku dan instagram .
 aku sihat dan sakit . itu lumrah manusia sebagai hambanya yang satu . kita tak kan terlepas dari kekurangan atau kelebihan . aku dah dapat keputusan spm . mungkin bagi anda keputusan ku tidak lah secantik molek y disangka kan . tidaklah straight A dan tidak lah gagal . cukup cantik dimata ku . dan biarlah ianya rahsia ... shhh :) rancangan ku untuk sambung impian ku mungkin akan terbantut . untuk menjadi seorang profesor bukan mudah . ia memerlukan segala tenaga y kite ada . .. tak pe .. akan ku usaha kan walaupun perih . bak kata pepatah . 
"NAK SERIBU DAYA . TAKNAK SERIBU DALIH" 
sudah lali dengan peribahasa itu ? mungkin ia bagi anda namun tidak bagi ku yang terlalu kecik . sudah bersediakah aku melangkah ke alam yang lagi mencabar dari alam sekolah sudah sediakah aku dengan pelbagai rintangan berat untuk study ABROAD ? sudah sediakah ? nanti lah i pikir dulu .hahaha . why so serius ?